Nice guy - milý chlapec v procese zoznamovania sa so ženami




“Poznám jedno krásne, inteligentné a veľmi príjemné dievča. Sme veľmi dobrí priatelia, máme toho veľa spoločného, veľmi dobre spolu vychádzame… ona však hovorí, že ju jednoducho nepriťahujem…”  Juraj, Braislava

Už Ste si niekedy všimli, že:

a) Najatraktívnejšie a najzaujímavejšie ženy väčšinou priťahujú tí muži, ktorí sa nezdajú byť práve tými najslušnejšími

b) Čím „milší“ k žene Ste, tým častejšie sa k Vám správa „iba ako ku kamarátovi“…


Čo to znamená ? Nehovorila Vám predsa Vaša mama, aby Ste boli k dievčatám ‘milý’?

Je to síce smutné, ale je to tak: Ženy väčšinou nepriťahujú muži, ktorí sú „milí“. Priťahujú ich muži,ktorí sú zaujímaví, zábavní a ani im nechýba sebadôvera. Príťažlivý výzor môže pomôcť, no kým nie Ste dva metre vysoký a nevyzeráte ako model zo stránok časopisov, musíte sa naučiť ženu upútať Vašou osobnosťou. A byť iba “milým” nestačí. Poznáte speváka Robbieho Williamsa? Väčšina ľudí ho nepovažuje za práve najlepšieho človek. Je arogantný, neslušný, berie drogy, pije, fajčí a ani nevyzerá ako typický mužský model. A predsa, v súčasnosti drží v Guinnessovej Knihe Rekordov rekord za najväčšiu koncertnú účasť medzi všetkými sólovými umelcami vôbec. A väčšina jeho publika na koncerte sú… áno, uhádli Ste… ženy. Čo na to väčšina mužov hneď odpovie, je “Samozrejme. Ale on je bohatý, slávny a ešte aj dobré spieva…”

A máte pravdu, je bohatý a slávny. ALE – všetky ženy, s ktorými chodil, boli tiež úžasné. Gerri Halliwell zo Spice Girls, Kylie Minogue, alebo Cameron Diaz.

Tieto ženy by skutočne mohli chodiť s kýmkoľvek. Tieto ženy nepotrebujú Robbieho Williamsa pre jeho slávu lebo pre peniaze… ony s týmto mužom chodili pre nejaký INÝ DÔVOD!


Takže čo to teda znamená? 


A čo je ešte dôležitejšie, ako môžete túto informáciu využiť na to, aby Ste boli v oblasti vzťahov úspešnejší?  V prvom rade, nezačnite teraz brať drogy a nezačnite sa správať k ženám nepríjemne a neslušne. Namiesto toho sa radšej odo mňa niečo zo psychológie naučte.

1) Ženy sa zvyknú rozhodnúť veľmi, veľmi rýchlo o tom, či muža zaradia do kategórie ‘iba kamarát’, alebo do kategórie ‘potenciálny priateľ’. A ak sa už raz rozhodnú, ich rozhodnutie sa pravdepodobne nezmení.
2) Tieto rozhodnutia sa dejú na podvedomej úrovni – to znamená, že ženy sa v tomto rozhodujú veľmi rýchlo a skôr ‘inštinktívne’.
3) Ak viete ako na to, môžete u nej vzbudiť ten pocity príťažlivosti – a nie pocit ‘iba kamarát’.
4) Spôsob, ako to urobiť, je prestať sa správať „milo“ a začať sa správať, no… nejako inak… a tým nemám na mysli ‘nie milo’.

Takže čo ženy PRIŤAHUJE? A ako presne to dosiahnuť?

Dobré otázky…


Ešte na začiatku som spomenul tri vlastnosti: Zábavný, Sebaistý a Zaujímavý. A hoci si to žiadna žena nechce pripustiť, je niečo veľmi príťažlivé na mužovi, ktorý má trošku viac sebadôvery. A v kombinácii so správnou dávkou humoru z toho vznikne niečo, čo zaručene očarí takmer každú ženu. Tu je niekoľko tipov, ako túto myšlienku využiť:

1)      Keď nejakú ženu po prvýkrát stretnete, skúste si z nej nejakým spôsobom robiť žarty. Nezáleží na tom ako, pokiaľ to bude dostatočne skoro. Napríklad môžete povedať: “Takže načo máte takú veľkú tašku? Máte v nej skrytú nejakú zbraň?” alebo “Vaše topánky majú celkom vysoké podpätky, určite bez nich meriate asi tak 1 meter…” Ak si zo ženy robíte žarty, znamená to, že ňou nie Ste zastrašený a navyše máte aj zmysel pre humor.

         TIP: V každom prípade však povedzte niečo VTIPNÉ.

        TEST: Ak sa nesmeje, asi to príliš vtipné nebolo!

2) Keď s ňou rozprávate po prvýkrát, rozhliadajte sa okolo seba, akoby Ste boli niečím zaujatý – akoby aj niečo iné upútavalo Vašu pozornosť. Vaše vtipné poznámky vyslovte nezaujatým a bezstarostným tónom. Malo by to znieť, akoby Ste sa rozprávali so svojím najlepším priateľom. Atraktívne ženy sú totiž zvyknuté na záujem mužov. Pre príťažlivú ženu nie je vôbec zaujímavé, ak sa tvárite, akoby Ste práve stretli Angelinu Jolie. Táto “iba trošičku väčšia sebadôvera” je veľmi príťažlivá… a to hlavne v kombinácii so správnym zmyslom pre humor.

3) Na jej otázky neodpovedajte priamo. Ženy sa rady pýtajú otázky typu: “Čo robíš?”, “Kde bývaš?“ alebo “Povedz mi o svojej rodine”. Odpovedajte nejakým vtipným spôsobom. Väčšina mužov totiž odpovedá, “No, som stavebný inžinier,” alebo “Študujem”. NUDA, NUDA… Ak Ste asi tak 1 meter vysoký a ona sa Vás opýta, čo robíte… odpovedzte napríklad “Som profesionálny basketbalista… A čo robíte Vy?” (Bude to vtipné hlavne vtedy, ak EVIDENTNE NEMÔŽETE BYŤ basketbalistom.) Pochopili Ste? Hlavne buďte uvoľnený a zábavný.


Je veľmi dôležité pochopiť, že nemáte byť k ženám nepríjemný alebo neslušný. Hovorím Vám iba to, aby Ste mali dostatok sebadôvery a boli sebaistý, zaujímavý a zábavný.