Ako na jednorázovku - rychle rady pre chlapov na ONS




V dnešnej dobe single, kedy sa viac ako polovica ľudí rozvádza, sa doslova bežnou záležitosťou stáva príležitostný sex alebo priateľstvá s výhodami. Ako získať ženu na jednorazové dobrodružstvo ? Byť single je dnes veľmi rozšírené. V dobe, kedy práca a materiálne pôžitky víťazia nad vzťahmi a rodinným zázemím sa veľa párov rozchádza alebo sú jednotlivci, ktorým single život jednoducho vyhovuje. Prirodzenou ľudskou túžbou a potrebou je však telesný kontakt a najmä sex. A tak dobrovoľne, či nedobrovoľne single žijúci muži a ženy vyhľadávajú naplnenie a uspokojenie tejto stránky života. Ženy majú však stále zábrany k jednorazovému dobrodružstvu. Ako ich teda zbaliť na jednu noc ?

Ideálny partner na príležitostný sex
Pre ženu je stále náročné „pustiť si k telu“ cudzieho muža. Preto potrebuje, aby aj muž, s ktorým sa odhodlá na jednorazový sex, bol k nej nežný a empatický. Muži neradi počúvajú ženské ponosovanie, ale ak si chcete ženu získať, vydržte to a vypočujte si ju. Získate neuveriteľné body. Ženy neznášajú medové motúzy a najmä klamstvo. Cítia sa ponížené a zneuctené. Nič preto nesľubujte, ak to tak nemyslíte. Buďte k nej dobrý, džentlmenský a pozorný, ale dajte si pozor na sľuby. Single ženy vždy poteší lichôtka, nešetrite ocenením jej sympatií, vzhľadu, šarmu a sexepílu. Naznačte jej, o čo vám ide ale nie vulgárne. Čakajte na jej signály. Nebuďte príliš vtieravý. Platí staré známe – pomaly ďalej zájdeš. Výsledkom bude výborný sex.

Keď už k tomu dôjde

Ak sa dnes chystáte za dobrodružstvom, upracte si byt a nezabudnite na toaletu. Ženu okamžite pri vstupe odradí typicky mužský neporiadok ako napríklad zápach, či pohodené ponožky. Zabijete jej chuť na sex.  Špinavým záchodom by ste to už len „zaklincovali“. Pri sexe buďte nežný a pozorný. Sex typu „použijem ťa a choď“ si odpustite. Aj keď s danou ženou neplánujete vzťah a možno ju už nikdy neuvidíte, zbytočne ubližovať alebo vyvolávať zmiešané pocity je prízemné. A, ako sa hovorí, človek nikdy nevie....Možno sa zamilujete, a možno to raz bude vaša šéfka, život je nevyspytateľný.