Spokojnosť, sexualita a milostný život žien



Ženy, ktoré sú spokojné so svojím sexuálnym životom, sa neustále cítia sexi, šťastne a túžia po zmyselnosti a vášni.

Výskumy ukázali, že ženy, ktoré sú spokojné so svojím sexuálnym životom, sa milujú niekoľkokrát do týždňa. Okrem toho 2 z 5 opýtaných žien potvrdili, že vyžadujú niečo viac ako len sex. Čo to je? Ženy milujú, keď sa cítia sexy, keď sú žiadané a zbožňujú pocit, že ich partner po nich veľmi túži. Tieto pocity im však môže dať len muž, ich polovička, preto je to, páni aj vo Vašich rukách! Vedzte, že ak jej počas dňa len tak zavoláte alebo pošlete sexy smsku. Okrem toho 2 z 5 opýtaných žien potvrdili, že vyžadujú niečo viac ako len sex. Čo to je? Ženy milujú, keď sa cítia sexy, keď sú žiadané a zbožňujú pocit, že ich partner po nich veľmi túži. Tieto pocity im však môže dať len muž, ich polovička, preto je to, páni aj vo Vašich rukách! Vedzte, že ak jej počas dňa len tak zavoláte alebo pošlete sexy smsku... ...a môžete si byť istý, že bude vzrušená.

Spokojnej žene nikdy nechýba sebavedomie. Ak chcete svojej žene zvýšiť sebaveodmie a uistiť ju v tom, že je krásna a úžasná, držte sa nasledujúcich pravidiel:

Nikdy nekritizujte postavu iných žien (bude si myslieť, že za jej chrbtom kritizujete aj jej postavu)Nikdy to nepreháňajte s chválou (bude si myslieť, že preháňate vždy a vo všetkom a nebude Vám veriť). Keď to zhrnieme – nikdy to nepreháňajte s prílišnou chválou, ale ani s kritikou. Ak sa Vás spýta, čo si myslíte o žene, ktorá práve prešla okolo, odpovedzte jednoduchou otázkou: "O ktorej žene ?" a tvárte sa, že si ostatné ženy vôbec nevšímate.
... povie, čo chce
Žena, ktorá je spokojná so svojím sexuálnym životom, vie presne, čo chce a väčšia časť to z nich to aj povie. Skúste teda nájsť odvahu a otvorene sa s partnerkou porozprávať o jej sexuálnych túžbach a predstavách. Sex by pre Vás nemal byť tabu, ani obyčajná činnosť – treba o ňom aj otvorene hovoriť. Všímajte si tiež reč jej tela.
Ženy často naznačujú mužovi to, po čom túžia, práve rečou svojho tela. Ak sa teda začna Vaša partnerka ku Vám jemne túliť, pridajte sa - robte to isté
... cieľom je radosť
Možno to bude znieť smiešne, ale orgazmus nie je pre ženu cieľom sexu. Väčšina žien sa chce milovať preto, aby sa cítili príjemne a aby mali radosť. Samozrejme, orgazmus je čerešnička na torte, ale nie je to nevyhnutnosť. Ženy sa zhodujú na tom, že sex môže byť perfektný aj bez toho, aby dosiahli orgazmus. Najdôležitejšie sú pre ne dotyky, blízkosť, neha a jemnosť. Nebuďte preto vôbec nešťastný a frustrovaný, ak Vaša partnerka nedosiahla počas milovania orgazmus. Nie je nutné, aby ho vždy dosiahla. A čím viac sa sústredíte na jej vyvrcholenie, tým viac ju budete stresovať a bude mať pocit, že len chcete dosiahnuť nejakú trofej. Môžete si byť istí, že takto ju nevzrušíte a už vôbec nebude túžiť milovať sa s Vami znovu.

... vie, že vášeň je dôležitejšia ako veľkosť
Toto klišé je naozaj pravda ! Skutočne nezáleží na veľkosti, ale predovšetkým na kvalite. Iba 7% žien si myslí, že veľkosť penisu je strašne dôležitá, ostatných 93% žien je presvedčených, že žena môže prežiť krásne milovanie aj vďaka úplne iným veciam a faktorom, ako je veľký penis. Vášeň a túžba je to, čo ženy vzrušuje najviac. Ak ženy dlhodobo žijú vo vzťahu, v ktorom vyhasla vášeň a túžba, hľadajú si milenca. 

Zamerajte sa preto hlavne na to, aby vo Vašom vzťahu nikdy nechýbala vášeň a hľadajte čo najviac spôsobov, ako ju vo Vašej partnerke prebudiť a udržať!