Rande & Date - pár tipov na úspech



Chystáte sa na prvú schôdzku s osobou, ktorú máte radi. „Ale kam by sme mali ísť, aby sa tam páčilo obom, ako by som sa mal správať, aby som pôsobil čo najlepšie, mal by som priniesť darček... „ Vo vašej hlave je chaos... prečítajte si, ako sa ho zbaviť.

1. Muži by mali vyžarovať dôveru
Hoci je to pre mnohých mužov náročné, očakáva sa od nich, že spravia prvý krok. Najdôležitejšie slovo, na ktoré by ste nemali zabúdať, keď niekam pozývate ženu svojho srdca, je dôvera / istota. Muž by mal vyžarovať dôveru, preto pri prvom kroku nespanikárte a nebuďte nervózny. Venujte však pozornosť tomu, aby ste nepôsobili chladne a bez záujmu. Musíte nájsť správnu kombináciu sebavedomia, dôvery a túžby, aby ste presvedčili svoju vyvolené povedať „áno".

2. Kam ísť na prvú schôdzku
Pri výbere miesta prvej schôdzky by ste nemali zabúdať na jej účel. Chcete čo najviac spoznať osobu, ktorú na túto schôdzku pozývate. Hlučné miesta, ako napr. nočné kluby a krčmy preto môžeme celkom vylúčiť.
• Tiché bary / podniky kde sa môžete nenútene porozprávať, sú pre takúto príležitosť najvhodnejšie. Nájdite si vlastný podnik s prijemnym prostredim, obsluhou, sedením... (ide nám o tzv. komfortnú zónu).

3. Ako sa na prvej schôdzke správať - uvoľnite sa - relax
Ide o vašu prvú schôdzku. Na prvých schôdzkach sa zázraky väčšinou nestávajú. Prvé schôdzky sú rozhovory, pomocou ktorých zisťujete, či ste našli osobu svojich snov. Vo väčšine prípadov to nezistíte ihneď, ale i napriek tomu si môžete urobiť pomerne dobrú predstavu o osobe, s ktorou schôdzku máte.
Buďte sami sebou – kongruencia
Pokiaľ na prvej schôdzke nie ste úprimní, odsúdite sa tak k tomu, že sa budete pretvarovať po celú dobu vzťahu.

4. Darčeky - s darčekmi to neprehájte
ajteVašej milej nebude príjemné prijímať drahé darčeky. Nerozmazlujte ju. Je dôležité ukázať svoju tvorivosť a darovať originálny dar.

5. Pravidlá, podľa ktorých je treba sa na schôdzke riadiť
• Buďte dochvíľni. Pokiaľ na vás ľudia stále čakajú, nechcite, aby čakal aj váš partner.
• Komplimenty sú dôležitou súčasťou prvej schôdzky. Každý z nás sa rád cíti výnimočne, preto sa svojej partnerke nebojte skladať poklony.
• Neklamte. Keď sa budú udalosti vyvíjať dobre, vaša partnerka sa skôr či neskôr zoznámi s vašimi priateľmi a kolegami – preto o sebe nikdy neklamte a hovorte vždy pravdu.
• Schôdzky by mali byť zábavné – have a fun." Pokiaľ budete robiť niečo, čo máte radi a čo vás baví, jednoduchšie sa na schôdzke uvoľníte. Nezabúdajte však, že sa musí baviť aj váš partner.

6. Tvorivosť
Pokiaľ boli prvé schôdzky úspešné, musíte sa uistiť, že svojho miláčika nezačínate nudiť. Počas prvých niekoľko schôdzok môžete chodiť na prechádzku alebo do kaviarní, ale neskôr bude nutné prejaviť trochu tvorivosti.
• V rámci zmeny vezmite svojho partnera na zábavný výlet. Koncerty, preteky na motokárach, bowling... existuje mnoho možností – využite ich !

7. Načúvajte
Áno, na schôdzkach musíme hovoriť sami o sebe a zároveň byť zaujímaví, ale nenechajte sa uniesť!
• Nehovorte iba o sebe. Musíte predsa tiež niečo zistiť o svojom partnerovi. Pokiaľ budete stále hovoriť len o sebe, budete pôsobiť arogantne.
• Načúvajte. Prišli ste na schôdzku, aby ste sa zoznámili so svojím partnerom. Pokiaľ mu nebudete načúvať, tak to nie je možné.