Umenie efektívneho zvádzania - How to pick up women



Je dokázané, že žene trvá od 90 sekúnd do 4 minút, kým sa rozhodne, či sa jej muž páči alebo nie. Ale to nemá veľa spoločné s vašim skúseným a šikovným jazykom. Flirt je umenie, ktoré sa dá zdokonaľovať. Dávajte pozor... Začína to základným inštinktom

Flirtovanie je niečo úplne prirodzené. Je to náš základný inštinkt – ak by nás inštinkty nenútili kontaktovať sa s opačným pohlavím, náš druh by pravdepodobne dávno vyhynul. Ale kedže nás to nikde neučili, ...stáva sa, že s flirtovaním máme problémy, pretože je to proces regulovaný sústavou nepísaných pravidiel. Rýchlo sa môže stať, že veci interpretujeme inak, než by sme mali, alebo že jednoducho niečo zle pochopíme.

2 základné typy flirtovania:
• Neškodný, každodenný flirt – flirtovanie pre zábavu, na odstránenie nudy, spríjemnenie večera.
• Flirtovanie so zámerom, s jasným cieľom – očakávate pokračovanie v konkrétnejších črtách...
Podľa niektorých štúdií sa predpokladá, že pri flirte je najdôležitejšie:
• 55% – reč tela
• 38% – farba a rýchlosť hlasu
• a iba 7% to, čo povieme


Kde a s kým? 
Hocikedy, hocikde – ak sú dostupné "sympatické, príťažlivé" dámy. Odporúča sa dávať pozor na vydaté alebo "zadané" osoby. Sebadôvera a šarm sú vaše kľúčové zbrane. Kým vstúpite do džungle, zhodnoťte svoje šance na prežitie Ak sa pri svojom ťažení nechcete popáliť, zhodnoťte svoje šance predtým, než pôjdete do akcie. Váš cieľ by mal byť nasledujúci:

• ženy, ktoré sú približne rovnako atraktívne ako vy
• ženy, o ktorých si myslíte, že vám flirt opätujú
• zvážte aj fakt, že ženy preferujú mužov, ktorí sú vyšší a starší ako ony, ekonomicky zabezpečení a majú už vybudovaný nejaký sociálny status

Mali by ste si zapamätať, že muži zvyčajne preceňujú svoju príťažlivosť a krásu, kým ženy práve naopak – zvyčajne sú oveľa príťažlivejšie, než si myslia (preto nemôžete netrafiť, ak jej zložíte kompliment o tom, ako schudla, odkedy ste sa videli naposledy).

Ako ? Vždy - keep smiling
Každý z nás má určitý spôsob flirtovania, ale jedna vec musí byť spoločná každému – celý čas majte na tvári úsmev a dobrú náladu.

      • Ukážte náklonnosť, záujem a obdiv. Na tvári vždy úsmev.
      • Kompliment a potom úsmev.
      • Poproste ju o radu – s úsmevom na tvári.
      • Buďte prirodzený, vyzerajte tak pozitívne a optimisticky, ako sa dá.
      • Neklamte, nepredstierajte a nechvastajte sa.
      • Rozosmejte ju, celý čas jej ukazujte náklonnosť (nezabudnite na dobré, džentlmenské spôsoby).
      • Provokujte, ale láskavo. Zvyšujte napätie (aj sexuálne).
      • Viac počúvajte a menej hovorte (dobre počúvať znamená poskytovať pri počúvaní odozvu, mali by ste ju parafrázovať a pýtať sa, napríklad: "Fíha, a potom si ostala uprostred noci sama na autobusovej stanici... a ako si potom prišla domov?"
      • Dávajte si pozor, aby ste nevyzerali "zúfalo".

Ako efektívne zbaliť ženu ?
V umení zvádzania a aktívneho zoznamovania platí dôležité pravidlo: ...nechať ženu pocítiť, že ste pripravení ochrániť ju pred všetkým, čoho sa bojí, alebo čo jej ubližuje. Niekedy to znamená len to, že prejdete ako prví cez dav na koncerte, alebo že si občas vypočujete jej ponosy na stres v práci. Inokedy to znamená, že jej dáte najavo, že ju budete navždy milovať, nikdy ju nepodvediete a že sa vám bude páčiť aj keď trochu priberie alebo zostarne. A bez ohľadu na všetky feministické prehlásenia a vyhlásenia – žena vám nechce byť rovnocenná v tom zmysle, že sa k nej budete správať ako k mužovi. Prirodzene, chce, aby ste ju rešpektovali, ale nie aby ste ju nechali plávať životom samú, v dôvere, že je taká silná a nezávislá ako vy.
Bez ohľadu na to, aká silná vyzerá, sú chvíle, kedy žena skutočne potrebuje partnera, ktorý jej stojí po boku. Skúste si to vždy uvedomiť, lebo toto je presne jedna z vecí, ktoré žena ocení najviac.

Aktívne počúvanie
• Toto je dôležité. Vieme, že v jej rozprávaní je veľa únavných detailov, nevyhnutnosti ktorých naozaj nerozumiete. A áno, po treťom slove sa vrátite k vlastným myšlienkam, k monitoru alebo novinám.
• Je to dôsledok rozličného rozmýšľania oboch pohlaví. Ženy majú tendenciu analyzovať každodenné veci a zážitky, pripisovať im hlbší význam a emócie a hľadať súvislosti tam, kde muži nie.
• Pochopte, že niekedy príbeh nemá pointu. Ženy často rozprávajú nie preto, lebo chcú, aby ste vyriešili jej problém alebo ho vysvetlili, ale jednoducho aby "vyliali svoje pocity" a znovu zažili určitú situáciu.
• Preto – začnite počúvať. Nie automaticky a znudene, len aby ste jej neublížili, ale počúvajte so skutočným záujmom.
Nerozmýšľajte nad tým, čo by ste odpovedali, alebo poradili. Len počúvajte...
Jednoduchšie a rýchlejšie sa vám otvorí a akceptuje vás ako priateľa, ktorému môže veriť a byť úplne otvorená. Do budúcnosti je pre vás táto rola neoceniteľná.

Rozosmejte ju - vedieť byť vtipný
Zmysel pre humor je ďalšia charakteristika, ktorú ženy považujú za dôležitú. Keď ju prvýkrát rozosmejete, urobíte veľký pokrok.
• Po prvé, nikto nemá rád negatívnych a labilných ľudí, a
• po druhé, žena chce niekoho, s kým bude zábava.
Je prirodzene dôležité, aby sa váš zmysel pre humor zhodoval s jej. Niektoré ženy majú radi čierny humor, iné vtipy, ďalšie iróniu... skúste rôzny prístup a zistíte, čo ju poteší najviac.

Ak ste si v niečom podobní, pravdepodobne rýchlo nájdete spoločný bod vášho humoru. Život nie je jednoduchý. Jediná vec, ktorú môžeme zmeniť, je náš pohľad. Nie je to s humorom ľahšie?

A niečo iné...
Tu je zopár vlastností, ktoré sa žene na mužovi - partnerovi páčia. Kreativita, tajomnosť, lojalita, ambicióznosť, sila, slušnosť, džentlmenské správanie, starostlivosť o vzhľad, zodpovednosť... .

Všimnite si, čo z toho sa na vás hodí a zahrnite to do svojho šarmu ! Samozrejme, záleží na jednotlivcovi Toto je len pár všeobecných tipov, ale dokonalé správanie v určitej situácii záleží na charakteristikách, ktoré žena vašich snov má. Niektoré ženy viac ako klasickú prechádzku v prírode uprednostnia zoskok s padákom; a iné možno viac než zlatý šperk poteší výstredný  pánsky doplnok... Pointa je v tom, že cestu do jej srdca nájdete veľmi ľahko, ak budete vedieť ženu dostatočne počúvať , pozorovať - a následne efektívne jednať !