Umenie bozkov - tipy, ktoré vám vám pomôžu získať tú, ktorú chcete



Mnoho prvých rande končí bozkom, ktorý môže byť pre budúci rozvoj vzťahu rozhodujúci. Ak stále netušíte, či sa viete dobre bozkávať, alebo ešte potrebujete trocha sebadôvery, je tu pre vás niekoľko trikov, ktorými očaríte osobu, ktorá sa vám páči.

Posnažte sa, nasledujte tieto tipy a vaše bozky budú nezabudnuteľné:

1. Zbavte sa nepríjemného dychu
Podstatou je základná hygiena Čerstvá sprcha, parfum a nezabudnite na svoj dych predtým než idete na rande. Ak ste fajčiar, snažte sa nefajčiť alebo si so sebou vezmite žuvačku. A ak obedujete, vyhnite sa jedlám s cesnakom a cibuľou.
2. Pohoda
Určite sa nebudete bozkávať dobre, ak budete napätí, nepokojný a spotený. Doprajte si čas a uvoľnite sa. Prvý bozk by nemal byť nútený, nechajte sa ním chvíľu viesť a zároveň venujte pozornosťpartnerovým reakciám na bozky.
3. Nájdite si pohodlnú polohu
Zabezpečte si polohy, pri ktorej môžete jednoducho dosiahnuť na partnera/ku a máte pri nej dosťmiesta a pohodlia. Určite sa neuvoľníte, ak sa budete cítiť nepohodlne.
4. Dotýkajte sa svojej partnerky - kino
Bozk bez dotykov sa rýchlo stane prázdny. Ak chcete partnera/ku povzbudiť, objímajte, hladkajte a láskajte ho/ju tak, aby to bolo vám obom príjemné.
5. Začnite pomaly
Nenúťte sa do bozkávania a nenáhlite sa, čo je ešte horšie. Múdrejšie je začať s bozkávanímpomaly a jemne. Nezačínajte s francúzskymi bozkami, ak si nie ste istí, že ich má váš partner/ka rád.
6. Posilnite svoje zmysly a pocity
Odporúčame vám bozkávať sa so zatvorenými očami, umocníte tak svoje zmysly a emócie.Zároveň ušetríte svojmu partnerovi nepríjemné chvíle, ak sa nerád/a bozkáva s otvorenými očami.
7. Francúzske bozky alebo obyčajné
Ak nepoznáte dobre svojho partnera, odporúčame vám vyskúšať, aké bozky mu/jej najviac sedia. Milovníci francúzskeho bozkávania to môžu rýchlo zistiť jemným dotykom jazyka na partnerových perách. Ak partner/ka neodpovie, nevynucujte si francúzske bozkávanie, ale radšej sa hrajte s perami.
8. Nalaďte sa
Ak má váš partner rád určitý spôsob bozkávania, pokračujte jeho spôsobom a pridajte štipku vášne. Objavujte spôsoby dotýkania sa perami a jazykom.
9. Nezabudnite dýchať .)
Dýchajte nosom a nie ústami; inak bozk ukončíte rýchlo. Zároveň by ste nemali zabudnúť na sliny; príliš mokré bozky sa rýchlo stanú nepríjemnými.
10. Bozkávanie je zábava - užívajte si to 
Nezabudnite na to. Používajte svoju predstavivosť, hrajte sa s jej perami, uvoľnite sa a vychutnávajte si daný okamžik naplno