Ako zbaliť zadané dievča či ženu



Aj zadané dievčatá a ženy reagujú na zvádzanie. Poznáte to: ...stretli ste nádhernú, šialene atraktívnu a zvodnú ženu. Myšlienky na ňu vás privádzajú do zúfalstva; chcete zabudnúť na slušné správanie a jednoducho sa na ňu vrhnúť... Ale potom zistíte, že je zadaná. Údajne je šťastne zamilovaná... .
Váš svet sa rozpadne a aj keď idete explodovať, predstierate, že za to nestojí. Kým ju opäť nestretnete... Pýtate sa sám seba, prečo sa vždy zamilujete do zadanej ženy ? Nepochybne musíte niečo urobiť – buď ona alebo žiadna !

Nebezpečná hra
Zvádzanie zadanej ženy môže byť adrenalínové – nikdy neviete, čo na Vás na vás čaká. Napriek tomu, nie je na tom nič zlé – prečo by malo byť ? Koniec koncov, nie je to ilegálne, nikto ju nenúti reagovať na vaše signály. Ak akceptuje vašu hru, pravdepodobne to znamená, že s tým mužom nie je vôbec šťastná. Ale predtým, než začnete zvádzať niečiu priateľku alebo dokonca ženu, musíte dať pozor na základné pravidlá, ako neuviesť seba samého ani možnosť budúceho vzťahu do trablov."

- diskrétnosť
Svoje plány neodhaľujte nikomu. Priateľ priateľovi ženu nezvádza – a ak vašu vysnenú krásku vaši priatelia nepoznajú, nehovorte im o nej. Ich prvá myšlienka totiž bude: "Čo ak bude nabudúce dobiedzať do mojej holky ?" Nakoniec ostanete osamelý: bez ženy, ktorú chcete a čo je horšie - bez priateľov.

- vydaté ženy – vyššia hra
Zvádzanie vydatej ženy je delikátna záležitosť. Pravdepodobne nikto z nás by nechcel rozbiť rodinu. Ale rozhodnutie je prirodzene na vás a na tej žene, ktorú chcete získať. Vždy si musíte byť vedomý následkov svojho konania – ak to dotiahnete do konca, ste zodpovedný za jej rozvod, súd o opatrovníctvo a všetko, čo s tým súvisí. Pred tým, než sa do toho zmätku pustíte, musíte sa sám seba opýtať: Som na to naozaj pripravený ?"

Buďte najlepší – a získajte ju
Starý príbeh. Sobota večer, idete s priateľmi von, nahodený a čerstvo oholený, vaše oči nezdvorilo utekajú od vašich priateľov a hľadajú to výnimočné dievča, s ktorým chcete stráviť celý večer... a celú noc, ak to bude možné. Náhle sa na nej vaše oči zastavia a viete, že ju chcete práve teraz, práve tu. Využijete všetok svoj šarm, prídete k nej, rozprávate sa,.. .Rozhovor hladko beží, usmieva sa, občas sa vás dotkne... kým nepovie: Áno, môj priateľ, bla, bla... Prirodzene nepočujete nič, v ušiach vám znie iba slovo priateľ. WTF ?!?

Existuje ešte jedna možnosť, ktorú sme doteraz nespomenuli. Je možné, že žena, ktorú sa snažíte zviesť, nie je vôbec zadaná. Vtedy to bol z jej strany selektívny pokus o test – tzv. shit test. Možno povedala, že má priateľa preto, lebo sa jej nezdáte atraktívny, ale nechce vám to povedať do očí. V tom prípade vám odporúčame to isté: potrebujete len viac trpezlivosti a inú GAME. Skôr či neskôr zistí, aký ste skvelý človek a vy, ju na jej prekvapenie prijmete. Enjoy guys !"