AKOZBALIT - príbeh muža, ktorý zmenil život - od panica k zvodcovi žien / Ako zbaliť ženu



Poviem ti môj osobný príbeh. Je to pribeh o mne - chalanovi ako Ty. Som 34-ročný, žijem dnes v Trenčíne. Do 33-tich troch som bol panic. V mladosti som sa pomerne slušne venoval elektronike. Mal som veľký sen – pracovať ako špecialista v obore elektroniky. Vždy som sa zaujímal o dievčatá, ale do mojej 33-ky, k ničomu nedošlo. Do tohto môjho veku som mal predstavu, že keď budem úspešný v svojom živote, odborník na slovo vzatý, nejaké dievča si ma nájde. Nanešťastie, nerobil som nič preto, aby som zbalil nejaké dievča. Necítil som sa byť v pohode ani pri myšlienke, že niekoho budem „baliť“.

Moje narodeniny

Posledný rok som chcel osláviť moju 33-trojku s ľuďmi, ktorých poznám. Tak som začal počítať ... ako veľa ľudí poznám? Koľko ľudí skutočne môže prísť na moje narodeniny? V skutočnosti, boli iba dvaja ľudia, ktorý by mohli prísť na moje narodeniny. Moja mama, a môj otec. Je to celkom vtipné, keď to dneska popisujem. Ale vtedy som začal plakať. Áno, 33 ročný chlap začal plakať, lebo nemal priateľov.. Tak som začal uvažovať: ako by som mohol mať kamarátov? Každé pracovné ráno začínam tak, že sa zbalím, nasadnem do auta, nech som o ôsmej v robote. Práca mi končí okolo priatej. Hneď po práci som sadol do auta a šiel doma „relaxovať“. Pustil som si telku a počítač. Totiž, po práci som nemal už žiadnu energiu ísť von a rozprávať s inými ľuďmi

Môj veľký tresk

Raz som zadal to googlu – ako zbaliť babu. Po chvíľke surfovania, prezerania si internetových zoznamiek som našiel Suk-hoia. Suk-hoi je umelec v balení žien. Dostane každé dievča, po ktorom túži. Má špeciálne techniky, ako dostať dievča, ktoré nazýva metódou Umenia zvádzania. Ba čo viac, má aj školu, kde učí ako baliť baby. Bude to už skoro rok, čom so sa zúčastnil na jeho bootcampe v Mníchove, kde pracujem. To od základov zmenilo môj život. Začal som baliť baby na ulici, v baroch, v kaviarňach. Na bootcampe /kurze zvádzania báb/, som mal prvé telefónne číslo od dievčaťa v mojom živote. Tak že som si ho jednoducho vypýtal J Suk-hoTréner a kouč zo Skoly zvádzania Elite ma naučil ako zbaliť babu na ulici, ako si od nej vypýtať telefónne číslo z ľahkosťou. Pre mňa to vtedy bolo akoby som objavil magickú cestu !

Po roku

Teraz chodím von päťkrát či šesťkrát za mesiac. Chodím von s mojimi dobrými kamarátmi, za ktorých by som dal ruku do ohňa. Po troch mesiacoch som si našiel priateľku. Vzájomne sa vrúcne milujeme  a začíname spolu žiť. Mám nových kamarátov, a mám svoju milujúcu priateľku. Som najšťastnejší človek na tejto planéte. Pred rokom mať toto všetko bol môj najväčší sen. Ďakujem, že som sa nevzdal a investoval do seba samého ! V tomto, chcem podporiť aj Teba, ktorý práve teraz čítaš tento moj príspevok... Nevzdávaj sa a nasleduj seba a svoje túžby. Zivot je totiz kamarát prílis krátky !