Strach z odmietnutia (AA")


Skúste sa zoznámiť – so svojím, osobným strachom:
Čo si o mne pomyslí žena, ak jej poviem, že sa s ňou chcem zoznámiť ?“
Nič si nemusí pomyslieť. Dozvie sa, že sa s ňou chcem zoznámiť. Priznal by som otvorene ako to mám. Dozvie sa, že mám o ňu záujem. Na tom nie je nič zlé. Veď ju to môže aj potešit. Každá normálna žena bude rada, ak jej poviete "…páčiš sa mi..". Každá normálna to prijme ako kompliment s úprimným úsmevom. Test it guys, just now ! .-)
  • Ak je to hlúpa a namyslená, možno vás vysmeje. To je to najhoršie, čo sa vám môže stať (pre informáciu: ..osobne sme oslovili stovky, ak nie tisíce žien a z vlasl.)tnej praxe môžeme potvrdiť, že najkritickejšia situácia,      ktorá nastala bola, keď jedna hysterická ženská spustila krik. Thatś all) Tak nech. Koľko sekúnd "odmietnutia" ? 5 ? Alebo 20 ? Áno, je to nepríjemné – vy sa chcete zoznámiť a ona vám môže povedať niečo zraňujúce. Napríklad "ty sa vážne chceš so mnou zoznámiť ? Ty so mnou ? A to si myslíš, že ja by som chcela chodiť s takým nikým, ako ty ?". Áno. Nepríjemné. Ale myslite na to, že to je koniec-koncov reálny stav v danej situácii. Možno nepríjemný, ale taký je fakt. Ak vás konkrétna žena nechce a povie vám to - je to mrzuté. Ale aspoň viete, že môžete skúsiť šťastie s inou, lepšou, krajšou… . Načo strácať čas s jednou ženskou, keď máte možnosť získať ďalšie tisíce. Odmetla Vás ?“… Nie je nič jednoduchšie, ako sa otočiť a odkráčať. Stačí len prekladať jednu nohu za druhou. Nás mužov obklopujú milióny žien, prčo si lámať hlavu pre jednu !!“
  • Druhá reakcia môže byť zdanlivo podobná. Na pokus ako sa zoznámiť môže dievča či žena odpovedať chichotaním, úškrnmi, či inak čudne. Tak,      ale môže reagovať len preto, že tak maskuje fakt, že je v rozpakoch. Poviem Vám, zo skúsenosti viem, že väčšina žien v našich končinách bola v priebehu svojho života náhodne oslovená (…s cieleným, že sa páči konkrétnemu mužovi, ktorý  sa chce zoznámiť) – max. v priemere 5 krát ! Dokonce môžte nájsť medzi peknými a atraktívnymi ženami aj také, ktoré to známe: "…páčiš sa mi a chcem sa s tebou zoznámiť" – od náhodného chlapa nikdy nezačuli. Nevie, ako takú informáciu "prijať", ako reagovať – zaskočili ste ju. Dostanete ju tak do rozpakov a tie nikto nerád ukáže. Aby ich zakryla, môže reagovať tzv. shit testami - smiechom, pohŕdavým, či iným necitlivým, možno až zraňujúcim spôsobom. Ona vás však možno vôbec nechce zraniť. Len nevie, ako reagovať.“
Hlavne mladé dievčatá a nezrelé ženy, často nevedia prijímať pozitívne hodnotenie. Napríklad poviete jej "páčiš sa mi". A ona nevie, ako má zareagovať. A zrazu ju niekto pochváli. Len tak …?!
A milé žieňa je v rozpakoch. Rozmýšľa: "Hovorí ten chalan vážne, alebo si zo mňa len strieľa? Hľadá naozaj spôsob, ako sa so mnou zoznámiť ?
Ľudia často na podnety reagujú popieraním. Neprijmú. Namiesto toho, aby vám proste poďakovala, odmieta.
Najmä u mladých však nepočítajte s tým, že baba bude zrelá. Nemá skúsenosti. Možno jej vaša lichôtka padla veľmi dobre, možno je z nej šťastná, ale nevie, čo povedať, nevie, čo sa "hovorieva". Možno si hovorí, že romantika by kázala niečo iné. Alebo pozerala tupý film. Či má v hlave myšlenkový balast dvojích kamarátok. A otak odpovie tak, že vás odradí… . Pozor chlapy: …Vy ste muž – Vašou úlohou je preto byť v tomto prípade nad vecou. Nech robí, či povie čokoľvek, Vy ste ten, kto má situáciu pevne v rukách a jasne krok po kroku“ idete za svojim cieľom… .