Aktívne zoznamovanie - dating




Takže ak rozmýšľate nad tým, ako sa zoznámiť, odporúčam vám ísť na to spočiatku následovne:
  • Zozbierajte v sebe všetku odvahu a choďte "do situácie". Ak sa chcete s niekým zoznámiť, spravte to. Možno neuspejete, ale budete si môcť povedať – skúsil som sa zoznámiť. Najhoršie je odkladať to celé týždne. Chceli by ste sa s niekým zoznámiť, ale bojíte sa odmietnutia. Odmietnutie = samota. Ale ak sa nespýtate = tiež samota.
  • Snažte sa do nej vcítiť /schopnost empatie/. Aj vy jej sa možno páčite, alebo si vás doteraz ani nevšimla. Nevyplašte si ju. Neoznámte jej všetko príliš "hŕŕ". Nenaliehajte na okamžitú odpoveď. Takou kaskádou ju privediete do rozpakov, môže reagovať vystrašene, neprimerane. Neskôr ju to môže mrzieť, ale nemusí mať odvahu povedať vám, že to myslela inak… Možno aj ona sa chce s vami zoznámiť, možno nevie ako sa s vami zoznámiť, ale ak ju zaskočíte, môže sa naplašiť. Takže:
  • Oznámte jej svoje pocity. Čestne, úprimne, otvorene. Budte kongruentný /autencitita/. Netaktizujte a nepožadujte odpoveď hneď. Nebojte sa priznať pocity ako strach, náklonnosť, neistotu. Sú ľudské a je úprimné priznať ich. Neponížite sa tým. Skôr sa vám zvýši hodnota v jej očiach.. Priateľsky sa rozlúčte a holka" nech si vec premyslí. Možno povie "počkaj" a podebatí s vami hneď. Možno sa na ňu usmejete aj zajtra a ona sa pridá. Každopádne – skúsili ste sa zoznámiť. Výsledok dostanete rýchlo. Či už to bude áno, alebo nie. Niet nad reálnu skúsenosť. Obohatí Vás, tak či tak.
Ak sa teda pýtate, ako sa zoznámiť, odpoveď je jasná. Zoznámte sa. Oznámte, že máte záujem a odkryte karty. Povedzte jej o sebe pár vecí. Oboznámte ju o svojom záujme zoznámiť sa a dajte jej o sebe pár slovami niekoľko informácií – nech vie, či sa jej vôbec oplatí sa s vami zoznámiť.

Ako sa zoznámiť, ak ju nepoznám (neznáme a atraktivne)
To všetko, čo som napísal predpokladalo, že ženu či dievča už poznáte. Ale možno vo vašom okolí nie je žiadna taká, ktorú by ste chceli. Tu môžete použiť ten najrýchlejší a najpravdivejší postup:
  • Choďte tam, kde môžete stretnúť vhodné partnerky. Do klubu, obchodného centra, do posilovne, na akcie, kde sa střetává veľa ľudí (a žien J…. . V kruhu ľudí, ktorí spolu chodia na výlety, alebo sa venujú nejakej činnosti. Naživo sa môžete "nájsť". Táto možnosť je prirodzená, no nie pre každého dostupná. Ak to nejde a stále neviete, ako sa zoznámiť aj tu existuje riešenie – dá sa to naučiť veľmi efektivně: http://seduction.sk/kurzy/kurzy-pre-panov
Nebude to asi akcia na pár minút, ani hodín, ale do pár dní už môžete začať vychutnávať svoje prvé zoznámenia, rande, dabingy, …či ak sa cielite na to jedno - one night stand.“