Status kamarát: Letś just be a friends"




Otázka nášho čitateľa:
     “Ahojte, …poznám jedno krásne, inteligentné a veľmi príjemné dievča. Sme veľmi dobrí priatelia, máme toho veľa spoločného, veľmi dobre spolu vychádzame… ona však hovorí, že ju jednoducho nepriťahujem, … som pre ňu kamarát… . Letś just be a frends :(

Fuck ! Poviem Vám chlapi, že dostať sa z tohoto stavu je ťažšie, ako výskok padákom. Pokal nepoznáte jasný algorytmus …ako z toho von (...no sexual attraction, no fuck"). 

     Je to smutné, ale je to holý fakt: Ženy väčšinou nepriťahujú muži, ktorí sú sladkí a milí“. Priťahujú ich muži, ktorí sú zaujímaví, zábavní a ani im nechýba sebadôvera. Príťažlivý výzor môže pomôcť, no kým nie Ste dva metre vysoký a nevyzeráte ako model zo stránok časopisov, musíte sa naučiť ženu upútať Vašou osobnosťou. A byť iba “milým” nestačí.
Poznáte speváka Robbieho Williamsa ? Väčšina ľudí ho nepovažuje za práve najlepšieho človeka. Je arogantný, neslušný, berie drogy, pije, fajčí a ani nevyzerá ako sladký mužský model. A predsa, v súčasnosti drží v Guinnessovej Knihe Rekordov rekord za najväčšiu koncertnú účasť medzi všetkými sólovými umelcami vôbec. A väčšina jeho publika na koncerte sú… áno, uhádli ste… ženy, …more žien.

Čo na to väčšina mužov hneď odpovie, je: „…samozrejme. Ale on je bohatý, slávny a ešte aj dobré spieva…”
     A máte pravdu, je bohatý a slávny. ALE – všetky ženy, s ktorými chodil, boli tiež úžasné. Gerri Halliwell zo Spice Girls, Kylie Minogue, alebo Cameron Diaz. Tieto ženy by skutočne mohli chodiť s kýmkoľvek. Tieto ženy nepotrebujú Robbieho Williamsa pre jeho slávu lebo pre peniaze… ony s týmto mužom chodili pre nejaký INÝ DÔVOD ! Takže čo to teda znamená? A čo je ešte dôležitejšie, ako môžete túto informáciu využiť na to, aby ste boli chlapi v oblasti vzťahov úspěšnější ?!

Ná úvod – pár faktov:
  • Ženy sa zvyknú rozhodnúť veľmi, veľmi rýchlo o tom, či muža zaradia do kategórie ‘iba kamarát’, alebo do kategórie ‘potenciálny priateľ’. A ak sa už raz rozhodnú, ich rozhodnutie sa pravdepodobne nezmení (ps: pokal neviete jako na to“).
  • Tieto rozhodnutia sa dejú na podvedomej úrovni – to znamená, že ženy sa v tomto rozhodujú veľmi rýchlo a skôr ‘inštinktívne’. Ak prešvihnete pomyslný čas, zlyháte.
  • Ak teda viete ako na to, môžete u nej vzbudiť ten pocity atraktívnosti a príťažlivosti – a nie fuck pocit „zostať ako kamarát’.“
  • Spôsob, ako to urobiť, je prestať sa správať „milo a sladko“ a začať sa správať – jednať, hovorit a konať ako pravý muž, ktorý má gule a vie, prečo udržiava so ženou interakciu. Nezabúdajte chlapi – Vy ste tá cena !