Drzý a zábavný (Be cooky / funny“)


To najdôležitejšie pri nadväzovaní kontaktu so ženami nie je ani váš výzor, ani výška, ani vek, ani financie – ale úroveň vašej sebadôvery, vnútorná pozitívna energia/drive, know how... + zmysel pre humor.

     Aký by ste mali v sociálnej interakcii so ženami byť ? Ja tomu hovorím “sebaistý a zábavný”. Len si predstavte: ste zábavný a vtipný. Rozprávate spôsobom, akým rozprávajú iba sebaistí muži. To je príťažlivé. Humor si vyžaduje inteligenciu a kreativitu. A ak použijete humor s istou dávkou sebadôvery, zapôsobí to ako “vyššia trieda.” To je tiež príťažlivé. Príťažlivé ženy nepovažujú za mimoriadne to, že sa s nimi všetci muži chcú zoznámiť. Ak sa správate sebaisto a zábavne, je to veľmi nezaujatý postoj. Atraktívna žena, ktorá je zvyknutá byť stále zbožňovaná, bude tento prístup považovať za veľmi zaujímavý, neobvyklý a príjemný. V každom prípade existujú stovky dôvodov, prečo sa oplatí “byť sebaistým a zábavným”.

Získajte kontrolu nad svojou hanblivosťou. Ak pôjdete niekedy von, už vopred sa zámerne rozhodnite správať hanblivo. To vám dodá pocit kontroly nad touto emóciou. Zistíte, že ak najbližšie pôjdete von, budete schopný ovládať svoje emócie a takýmto spôsobom aj získate oveľa väčšiu sebadôveru.

Zlepšite svoju sebadôveru sebapoznávaním (sebareflexiou)
Skutočné pochopenie toho, kým ste a toho, čo vo svojom živote chcete dosiahnuť, je obrovským zdrojom sebadôvery. Ľudia sebadôveru získavajú vtedy, keď sa už neobávajú nesúhlasu ostatných. Alebo inak povedané – ak už viac nehľadajú súhlas ostatných ľudí.

Body language
80% názoru iných ľudí na nás je podvedome formovaných už počas prvých 20 sekúnd spoločného stretnutia. Preto nech je vaša chôdza vzpriamená, pri sedení sa nehrbte, vaše pohyby nech sú pomalšie – a hlavne neváhajte. Choďte a zoznámte sa s ňou!

Sledujte komédie a zábavné televízne programy. Nestačí ich však len sledovať. Všímajte si, prečo vás konkrétne veci rozosmiali a aplikujte to vašich každodenných rozhovoroch s ľuďmi.

Naučte sa pútavo rozprávať
Každý miluje zaujímavé príbehy – a takýmto jednoduchým spôsobom si vás navyše ľudia aj zapamätajú.
Jedna z najúžasnejších otázok, ktorú som sa v rozhovoroch so ženami naučil, je „a čo si o tom myslíte vy?“ Ženy sa rady cítia pochopené a toto je úžasná príležitosť, ako sa o žene, s ktorou sa práve rozprávate, niečo viac dozvedieť a rozvynúť ďalší celený dialog… .

Väčšina mužov sa počas schôdzky v istom okamihu začne cítiť nepríjemne. Možno majú pocit, že už je čas posunúť veci ďalej. Možno sú nervózni a nevedia, či sa žene páčia – a tak sa začnú cítiť neisto a ďalej rozprávajú iba hlúposti. Ak začnete aj vy cítiť niečo podobné, potom je pravdepodobne vhodný čas niečo urobiť: ísť na prechádzku, alebo navrhnúť niečo neobvyklé a zábavné, jednoducho ju niečím zaujať.

Tento typ správania si precvičujte s kýmkoľvek, koho stretnete. Možno si to bude vyžadovať trochu viac času, no pamätajte, že na vašom výzore skutočne nezáleží. Ak sa s Vami žena bude cítiť príjemne, určite sa jej budete aj páčiť... = máte vyhraté .-)