Atribúty príťažlivosti a záujmu


Čo ženy na mužoch priťahuje ?  Tri TOP vlastnosti: Atraktivita, sebadôvera a humor.
A hoci si to žena nechce pripustiť, je pre ňu niečo veľmi príťažlivé na mužovi, ktorý má viac sebadôvery. A v kombinácii so správnou dávkou humoru (be cocky and funny“), z toho vznikne niečo, čo zaručene ženy osloví. A Vás posunie bližšie k nej... ."

Keď nejakú ženu po prvýkrát stretnete, skúste si ju zábavne doberať. Nezáleží na tom ako, pokiaľ to bude dostatočne skoro a vtipne. Ak si zo ženy robíte žarty, znamená to, že ňou nie ste zastrašený, nepripisujete jej vyššiu hodnotu a navyše máte aj zmysel pre humor.

Keď s ňou rozprávate po prvýkrát, rozhliadajte sa okolo seba, akoby ste boli niečím zaujatý – akoby aj niečo iné upútavalo Vašu pozornosť. Vaše vtipné poznámky vyslovte nezaujatým a bezstarostným tónom. Malo by to znieť, akoby ste sa rozprávali so svojím najlepším priateľom. Atraktívne ženy sú totiž zvyknuté na záujem mužov. Pre príťažlivú ženu nie je vôbec zaujímavé, ak sa tvárite, akoby ste práve stretli Angelinu Jolie. Táto “iba trošičku väčšia sebadôvera” je veľmi príťažlivá… a to hlavne v kombinácii so správnym zmyslom pre humor.

Na jej otázky neodpovedajte inhneď a  priamo. Ženy sa rady pýtajú otázky typu: “Čo robíš ?”, “Kde bývaš ?“ alebo “Povedz mi o svojej rodine”. Odpovedajte nejakým vtipným spôsobom. Hlavne buďte uvoľnený a zábavný.

      Je dôležité pochopiť, že nemáte byť k ženám nepríjemný alebo hrubý. Hovorím Vám iba to, aby ste mali dostatok sebadôvery a boli sebaistý, zaujímavý a zábavný.