KURZ SEXU - SEXUAL MASTER




Vo svete milostného života a sexuálneho umenia naši poradcovia a lektori zo školy zvádzania pre Vás pripravili jedinečnú a neopakovateľnú ponuku - kurz SEXUAL MASTER. 

Spája v sebe všatky dostupné teoretické a praktické poznatky z oblasti mužsko-ženského sveta milostného umenia. Ak sa chcete stať lepšími milencami a sexuálnymi partnermi svojich partneriek - investujte do seba. Tento kurz Vám umožní prijať všetky radikálne a účinné zmeny. Ponúkaný program prebieha dynamickou, interaktívnou a zážitkovou formou - a je vhodný pre mužov, ale aj ženy. Znamená to, že ako absolvent získavate nielen vedomosti teoretické, ale predovšetkým skúsenosti a zručnosti aplikovateľné ihneď v praxi. 

Prostredníctvom uvedeného seminára sa okrem iného naučíte: · - úvod do umenia sociálnej dynamiky & šťastného a naplneného milostného života · - ako získať a zviesť ženu - od oslovenia po sex (krok po kroku)“ · - milníky milostnej predohry · - ženské telo a myseľ vs mužské telo a myseľ · - dirty talk pri sexe · - kissing mastery · - základné a pokročilé techniky v milostnom živote · - sexuálny majster - budovanie krok po kroku · - ako byť v milostnom živote dlhodobo šťastný · - prvé veľké tajomstvo, aby ste sa stali NAOZAJ DOBRÝMI v posteli. · - prečo je navôkol len taký malý počet skutočne SKVELÝCH milencov. 

Obsah našho Sexual master kurzu pre mužov:

Ako nenápadne naznačiť, že ste jedným z nich. · - ako moderná spoločnosť rozdeľuje mužov a ženy, aké sú pre to reálne dôvody, · - zistite, prečo sociálne programovanie ovláda vaše sexuálne správanie, ako vykročiť z tohto bludného kruhu jednoducho a rýchlo. · - prečo sa sexuálny život väčšiny párov po pár rokoch stane nudným a ako ho udržať svieži a vzrušujúci. · - ako dosiahnuť, aby vás ženy začali predstavovať svojim kamarátkam ako potenciálnych sexuálnych partnerov. · - čo robí väčšina ľudí úplne zle pred a na začiatku sexu! · - osvedčený recept na odstránenie nevery. Zistíte, čo sú skutočné dôvody podvádzania (Tip: nie to, o čom sa nás snažia presvedčiť médiá) · - kľúčový princíp v posteli a prečo sa ženy domnievajú, že poznáte ich potreby (hoci nemáte potuchy...). · - ako sa stať viac než dobrým kamarátom: tzv. priateľom s výhodami – „friend with benefits." Sex s vami bude znamenať pre ženy čosi ako · kamarátska vzájomná výpomoc. · - 15 základných pravidiel pre skvelý intímny život. 

Priamo od momentu kedy sa ich rozhodnete použiť. · - ako bez zbytočných slov vyslať signál „vysokej kvality sexu", že viete „ako na to" · - 10 tajomstiev úžasnej predohry a čomu sa vyvarovať. · - dôkladné znalosti procesu ženského vzrušenia. DETAILNÉ pokyny čo robiť v každom kroku milovania. · - 6 pilierov skvelého sexu pre každú situáciu s ľubovoľnou ženou (alebo viacerými ženami). Rýdze zlato. · - 6 krokov procesu milovania ako získať povesť úžasného milenca. · - 3 tajomstvá veľkých milencov, ktoré vás okamžite vystrelia dopredu o celé svetelné roky pred ostatných mužov. · - ako zaobchádzať s jej erotogénnymi zónami počas predohry - najmenej očakávané tajomstvo. · - všetko o jej bode G a prečo ho toľko ľudí nemôže nájsť, ako sa dotýkať a zaobchádzať s týmto tajomným miestom · - najlepšie sexuálne polohy · - mnoho iného ... 

 “Škola zvádzania Elite“ ponúka svojim klientom plnú záruku vrátenia peňazí. Ak budete ako klient nespokojný s účinnosťou nami vyučovaných techník, zaväzujeme sa vrátiť Vám investované vedomosti a celý kurz budete mať opät zdarma ! Táto ponuka platí pre všetky nami organizované kurzy a individuálny koučing.