AKOZBALIT - AKO ZBALIŤ BABU na SEX či VZŤAH - UMENIE ZVADZANIA pre MUŽOV



Na poslednom našom kurze zvádzania a balenia žien pre mužov bol aj chalan, ktorý kým neprišiel na BOOTCAMP pre mužov neoslovil už vyše roka žiadnu ženu. Prečo ? Mal jednoducho v sebe blok", ktorý spôsoboval, že nedokázal osloviť dievčatá a ženy, ktoré sa mu páčili a ktoré chcel spoznať. Zašlo to až tak ďaleko, že všetku svoju energiu venoval práci. Ako odborník a spolumajitel firmy bol vo svojom pracovnom živote obletovaný množstvom žien /kolegýn/ ...nedokázal však pretaviť bežnú komunikáciu do osobnejšej roviny. Ako sám povedal ...utiekli týždne a mesiace ...dnes to vníma ako stratený čas. Vie však, že už nikdy viac takéto obdobie hluchoty" mať už nebude.. vďaka tomu, že investoval ako muž do seba samého. Že investoval do zlepšenia sa v komunikácii a socialnom kontakte.

Vzdať sa je jednoduché. Na tom nič nie je. Vieme, aké ťažké je začať meniť pohlad na svet, ako nelahké je vystúpiť zo zóny komfortu. Chce to odvahu a silu prekonať sám seba. Svoje zauživane postoje, nazory a myšlienky. Začať si veriť a nakoniec ...rozhodnúť sa podniknuť krok k ZMENE. Investovať do seba samého.

Umenie zvádzania je majstrovstvo, ktorému sa môže naučiť každý chlap, ktorý chce byť v spoločnosti žien úspešný. Krok po kroku, deň za dnom ...je mozné začať badat tie super pozitívne zmeny. Samozrejme tomu predchádza istá ZMENA - predovšetkým v tom, že si muž povie - CHCEM aby moj život bol kvalitnejší. Aby som si ho začal užívať naplno. Nie na 50% - len práca, kamaráti a koníčky. Na 130 % - viac spoločenského života, viac známostí a kontaktov, viac žien, viac vzťahov, viac sexu, úspechu a ocenenia.

Umeniezvadzania je naozaj o tom, aké je Vaše rozhodnutie. Ak je silné, zmena nastane. Ak to beriete ako Novoročné predsavzatie" na ktoré máte celý rok - verte, prejde rok a začnete odznova. Nie je dôvod veci odkladať.

                           Prečo nezačať Tu a Teraz" ?!


Takže, poďme nato .-)   Tvoje rozhodnutie sa ma páči. Vieš prečo ? Lebo milujem život. Milujem aktívne rozhodnutia a ľudí, ktorí nemajú strach meniť život. A verím, že Ty k nim patríš tiež.

Už sa ani ty nechceš viac na ženy pozerať ako diabetik do cukrárne ? Chceš vedieť, ako dostať aj modelku? Ako zbaliť babu, ženu svojich snov? Zvádzanie nieje len o vzhľade, nieje len o peniazoch. Tak o čom to je ? Ženský a mužský mozog sú veľmi veľmi rozdielne. My chlapi sme racionálni a ani logika nám nieje cudzia. Ženy sú viac emotívne a riadia sa pocitmi a aj o svojich  pocitoch častejšie hovoria. Už začínaš rozumieť ? Fajn.

Takže, aby sme vedeli, ako s nimi vychádzať a ako ich zviesť, musíme sa naučiť spoznať rešpektovať to, ako sú od prírody nastavené. Vďaka tomu zistíme, čo vyznávajú, čo a kto ich priťahuje a čo sa im páči. Muži boli tisíce rokov lovci a častokrát lovili ďaleko od svojej tlupy. Ten najlepší z nich bol vodca tlupy a často oplodňoval všetky ženy v okolí. Bral si ktorúkoľvek chcel. Jednoducho, takto zariadila príroda a ženy v záujme zachovania rodu to radi rešpektovali.

Ženy milujú dominantných chlapov. Ženy milujú vodcov. Ženy milujú alfa samcov. Tak teraz už tomu rozumieš? Chceš sa stať Alfa Samcom? V Škole zvádzania ti odhalime všetky tajomstvá a finty, ako zbaliť hociktorú babu. Pre začiatok ako bonus od nás zdarma dostaneš eBook. Tak neváhaj, čím skôr začneš, tým viac ich stihneš...

"Zvádzanie je ako valčík, ak vieš viesť, žena ťa bude následovať. V Umeni zvádzania sa tancovať naučíš !"