KNIHA I. | UMENIE ZVÁDZANIA - AKO ZBALIŤ ŽENU


Táto jedinečná eKNIHA pod názvom "Umenie zvádzania - ako zbaliť ženu" poskytuje čitateľovi potrebný prehľad o dôležitých oblastiach mužsko-ženského sveta. Oblastiach, ktoré by mal ovládať každý muž, ktorý chce byť v sociálnej interakcii so ženami úspešný a šťastný. Kniha pojednáva o všetkých aspektoch kráľovskej hry "Umenia flirtu, zvádzania a balenia žien." Prináša informácie o relevantných schopnostiach a zručnostiach úspešných zvodcov (tzv. Pick Up Artist - majstrov zvádzania). Pojednáva o témach z oblasti sociálnej dynamiky a Pick Up komunity. Jednotlivé časti knihy sú doplnené praktickými ukážkami priamo z praxe života. Byť úspešným zvodcom či baličom dievčat a žien, nie je len vecou seduction techník a metód.


 Kniha o zvadzani - Umenie zvadzania - ako zbalit babu


Práve naopak - je vecou osobnej zrelosti toho-ktorého muža - jeho Alfa kvalít. To ako byť Alfa Male" - teda muž zdravo sebavedomý, sexuálny, úspešný leader (...jednoducho muž poznajúci svoje osobnostné kvality a hodnotu) - to je súčasťou kapitoly o osobnom rozvoji. Kniha poskytuje potrebný prehľad o ďalších zručnostiach a znalostiach v oblastiach napr. vzťahového manažmentu - to, ako byť vo vzájomných vzťahoch so ženami spokojný, ako si vytvárať naplnené krátkodobé či dlhodobé partnerské vzťahy, ako tvoriť šťastné paralelné vzťahy, ako budovať milenecké vzťahy... . 

Kapitoly o milostnom živote muža, pojednávajúce o oblastiach, akými sú sexuálne tai-chi, tantra, kissing mastery či mokrý orgazmus u žien je oblasťou, ktorá určite zaujme mnohých mužov. Súčasťou knihy sú bonusy, ktoré získava každý čitateľ, ktorý si knihu zakúpi - napr. v podobe zľavového kupónu s možnosťou jeho uplatnenia na ďalšie produkty (knihy, DVD...), či ponúkané služby (školenia, poradenstvo, kurzy, tréningy..) z projektu SEDUCTION.SK.

Pokiaľ teda pátrate a hľadáte odpovede na otázky typu "...po čom ženy reálne túžia, ...ako ženy s úspechom získavať, ...ako reagujú, ...čo na nich v skutočnosti platí, ...čo ich v sociálnej interakcii zaujme, ...čo ich dostane do postele, ...čo spôsobuje že žena podľahne, ...ako ju dostať do postele či ako s ňou rozvinúť zdravý a šťastný vzťah... " - potom je táto kniha tým, čo by nemalo rozhodne chýbať vo Vašej osobnej knižnici. Kniha "Umenie zvádzania - ako zbaliť ženu" je teraz ponúkaná v limitovanej sérii - 300 kusov. Prostredníctvom nej načerpáte všetky dôležité informácie o tom "Ako účiinne flirtovať, zvádzať a baliť ženy." 

Rady zachytené v knihe sú rokmi overené praxou jej autorov - trénerov, poradcov a koučov ŠKOLY ZVÁDZANIA Elite. Obsah knihy sa opiera o štruktúru - kurzov, seminárov a workshopov, ktoré autori už niekoľko rokov s úspechmi organizujú - nielen v Slovenskej a Českej republike, ale aj v Rakúsku a Nemecku v spolupráci s partnerskými projektami (SVADENIZEN.CZ & PUATRAINING.DE). Príjmite teraz pozvanie a inšpirujte sa svetom, ktorý je blízky každému mužovi. Your life, your Game. The Game is on ... !




Obsah knihy:    Umenie sociálnej dynamiky - Pick Up komunita - Emočná stránka ženskej duše - Logická stránka muža - Po čom túžia ženy vs muži - Alfa Male vs Beta Male - Buď lidrom a vodcom v živote - Sebavedomie - Verbalita a neverbalita v zvádzaní - opening - Efektívne oslovenie - Denná a nočná hra zvádzania - Day Game vs Night Game - Najúčinnejšie techniky balenia - Odstránenie strachu z oslovenia - Openery v Day Game & Club Game - Direkt & Indirekt Game - Kvalifikácia - Cold reading - Získavanie telefónneho čísla - Bitch shield - DHV vs DLV - NEGy - Storry Telling - Cocky and Funny - Kino eskalácia - Budovanie príťažlivosti - Body language - Seduction fáza - Tvorba komfortu a raportu v kontakte so ženami - Efektívne techniky komunikácie - Inner Game - NLP v praxi zvádzania - Leading a vedenie - Vzťahový manažment - Ako na Date a rande - Krátkodobé a dlhodobé vzťahy - Budovanie sexuálneho napätia - Odstránenie odmietnutia zo strany ženy pred sexom - Účinná predohra - Majster umenia bozkov - Sexual Master - Sex - Najúčinnejšie milostné techniky a prístupy ... iné