AKOZBALIT - INTERNETOVÉ ZOZNAMOVANIE - Ako byť Alfa Samec v online hre menom zvádzanie



Zdravím chlapi. Existujú stovky spôsobov, miest, metód i prístupov ako s úspechom zbaliť dievča či ženu v reálnom aj virtuálnom živote. Nakoľko máme od Vás v poslednom čase množstvo otázok týkajúcich sa internetového zoznamovania a zvádzania, dnes vám opäť ponúkneme niekoľko pohľadov na túto oblasť. To ako sa doslova stať sa magnetom na ženy v online svete vyučujeme v Škole zvádzania Elite v kurze "Online hra - Ako zbaliť ženu"

Dnes existuje veľká komunita mužov, ktorí vo svete internetových zoznamiek hľadajú vzťahy - či už krátkodobé, len tak na pobavenie, dobrodružstvo a sex, ako aj tí, ktorí pátrajú" po stálej partnerke-žene svojich snov. Fantázii a motivácii" sa medze nekladú. Rovnako tak možnostiam, ktoré Vám tento spôsob zoznamovania prináša.

Mnohí muži Digi game" /ako internetové online balenie v našom žargóne označujeme/, tento spôsob akozbalit a ako sa zoznamiť so ženou zatracuje. Mnohí z vás sa tomu venujú s prestávkami doslova roky ...s malými, či väčšími úspechmi. Ak nie ste na internete, akoby ste ani neexistovali ... povedal raz jeden z našich absolventov pred časom.

Áno, je to tak. Pred online zoznamovaním zatvárať oči sa jednoducho nedá. Je tu a zostane.

Nie je to však jediný spôsob ako ženy získať. Totiž každý muž, ktorý si tento spôsob vo svojom živote otestoval rýchlo zistil ...že jedna vec je otvoriť a zahajiť komunikáciu so ženou z pohodlia a bezpečia domova a druhá ...vytiahnuť túto ženu na reálne rande .-)   Tým to však páni nekončí. Rande so ženou z internetovej zoznamky je len medzi-level" k tomu - dostať ju do postele, respektíve zahájiť s ňou regulérny partnerský vzťah.

Krok za krokom - pokus a omyl. Odmietnutia striedané s úspechmi. Trpké skúsenosti, zážitky či šťastné a sebavedomé zakončenia. Pokazené rande. Odmietnutia ženy pred sexom či úžasné milovanie už po prvom rande ...

   Ako ste na tom Vy konkrétne ? Poznáte úspešný algorytmus - ako ženu získať, ako ju zaujať a ako si ju aj udržať ?

Nepochybujeme o tom, že Vaša motivácia na ceste k úspechu je veľká. Nepochybujeme ani o tom, že by ste privítali pozitívnu zmenu. Určite viete, že úspech závisí nielen od sily vašej osobnej motivácie a vnútorného odhodlania, ale rovnako tak aj od správneho know-how či poradcu / mentora na Vašej osobnej ceste.

Máte akékoľvek otázky týkajúce sa online zoznamovania - od  prvotného oslovenia po partnerský či milenecký vzťah ?


Neváhajte. Napíšte nám, zavolajte alebo sa spojte prostredníctvom Skype. Sme tu pra vás - aby ste zlepšili svoje praktické sociálne zručnosti v kontakte so ženami a dievčatami a stali sa tak magnetom na ženy !