Mladšia či staršia - každému podľa chuti



Dlhodobo bol zastávaný názor, že muž by mal byť vo vzťahu s mladšou ženou. Toto pravidlo však už v dnešnej dobe až tak neplatí. Nikto si viac nekladie otázku, či je mladšia žena viac vhodná na rande a či je zábavnejšia a viac sexy. Porovnali sme mladšie a staršie ženy na základe pár kritérií, ktoré sú podľa nás významné. Na základe našich kritérií, medzi mladšie ženy zaraďujeme vekovú kategóriu medzi 18 a 25 rokov, kým za staršie ženy považujeme tie vo veku medzi 33 a 45 rokov. Všetky, ktoré sú mladšie sú zakázané a tie staršie by mohli byť kľudne Vašou matkou...
Telo
Jedno je isté – mladšie ženy majú krajšie telá. Ich metabolizmus je na vysokej úrovni, stopy po stresenie sú zatiaľ viditeľné,A1tudentských prác, alebo dokonca ešte študujú. Samozrejme, že ako pravý muž platíte na rande Vy, ale ruku na srdce – naozaj chcete byť vo vzťahu kôli jej inštruktorovi jogy.
Rande
Prvá otázka muža, ktorý sa chystá na rande s o 10 rokov mladšou dámou je: „O čom sa budeme rozprávať?" Staršie ženy si myslia, že idú s dobou ak vedia aká hudba, móda a trendy sú momentálne v kurze, zatiaľ čo tie mladšie sú jednoducho „in".
Obnoví Váš šatník, aktualizuje hudobný vkus a zmení Váš slovník, ktorý ste doteraz používali. Jej každodenný život je plný rôznych zábavných vecí, ktoré môžete robiť spoločne. Vďaka tomu je Váš vzťah stále svieži.
Rozloženie síl
Tu sa veľmi nedajú obe kategórie porovnávať. Mladšia sa bude na Vás pozerať ako na poloboha a Vy budete ten, kto vo vzťahu nosí nohavice. Mnoho starších slobodných žien sa koncentruje na kariérny postup. Sú zvyknuté, že v práci zastávajú vedúce fukcie a inak to pravdepodobne nebude ani doma. Chlapci, vyberte si to, čo hovorí vo Váš prospech a to v závislosti od toho, kde v živote sa momentálne nachádzate a čo od neho očakávate. Nedovoľte vekovému rozdielu či už smerom hore alebo nadol, aby Vám stál v ceste – stojí za to to vyskúšať aby ste mohli skonšatovať či to funguje alebo nie. Tak k nej smelo pristúpte a povedze, že ju chcete spoznať lepšie...