Nič nie je stratené - ak už je zadaná



Keď chlap stretne zaujímavú, atraktívnu a zvodnú ženu, chce ju bez ohľadu na ostatné. Ten "priateľ" nemusí byť nevyhnute prekážka. Žiadny muž nie je dokonalý a ženy stále hľadajú pána Dokonalého. To znamená, že niekedy nie sú úplne spokojné s mužom, ktorého majú. Zostávajú vo vzťahu preto, lebo opovrhujú single životom a ešte nenašli lepšiu náhradu. To je váš kľúčový bod: žena nepochybne vymení milenca, ak jej dáte vedieť, že ste najlepší na trhu.

Krok 1: Staňte sa priateľmi
Všetko je o Vás a Vašej technike / umení zvádzania – váš prístup môže zadanú ženu úplne očariť alebo spôsobiť, že vás opustí navždy. Vaše zámery musia vyzerať nevinne a priateľsky.
Najdôležitejšou časťou stratégie je, že vás musí prijať ako muža, ktorý je pre ňu blízky a dôležitý, získate tým jej dôveru a čoskoro bude hovoriť o svojom vzťahu s priateľom/manželom. Staňte sa jej "priateľom" a zistíte o jej problémoch všetko.

Krok 2: Otázka "Nevyzeráš práve šťastne, ..si spokojná dievča so svojim priateľom ?"
Tajomstvo odlákania ženy od jej priateľa spočíva v tom, že ju prinútite rozmýšľať. To je dobré. Potrebuje začať rozmýšľať nad tým, prečo je stále s týmto mužom. Opýtajte sa jej na tieto otázky, ale nemusí vám odpovedať.

                   • Prečo s ním teraz nie si ?
                   • Prečo je on so svojimi priateľmi a ty si so svojimi priateľmi sama ?
                   • Prečo si myslí, že ťa má istú ?
                   • Prečo sa k tebe správa s rešpektom ?
                   • Si s ním vôbec spokojná ?

Jej priateľ má aj chyby. Nikto nie je dokonalý, ani jej milenec. Prečo to nevyužiť a neukazovať ho v zlom svetle? Poukážte na niektoré hlavné témy vo vzťahoch; hovorte o témach, ktoré ľudí vo vzťahoch hnevajú. Nech vám dá príklad zo svojho života – nech vám povie, čo jej vadí na ich vzťahu.
Zabite dve muchy jednou ranou Povzbudzujte ju, nech rozpráva. Zabijete tak dve muchy jednou ranou:
                 • bude mať pocit, že ste dobrý poslucháč – ako jej priateľka alebo psychológ,
                 • keďže ju nekritizujete, nevykľuje sa z vás had, ktorý chce očariť ľudí tým, že ponižuje ostatných,
                 • negatívne charakteristiky jej partnera sa počas rozhovoru strojnásobia.

Krok 3: Pozvite ju von
Ak ste sa dostali k tomuto bodu, ste na veľmi dobrej ceste. Vaše prvé priateľské "nie-rande" by nemalo byť príliš romantické alebo očividne zvodné. Dobre počúvajte, čo hovorí, čo chce: skôr alebo neskôr zistíte, čo bude váš víťazný ťah. Jej tvrdeniam venujte špeciálnu pozornosť, napríklad:

• Veľmi sa mi páči herec Al Pacino: pozvite ju na jeho film
• Milujem bowling: vezmite ju na bowling
• Mám rada starožitnosti: vezmite ju do starožitníctva
• Nikdy nemám čas ísť na blízky kopec: pozvite ju na sobotňajšiu rannú prechádzku
• V saune som nebola, ani nepamätám: pozvite ju do sauny

Vezmite ju kam chce ísť – splnte jej jej sny

Žiadne nápady ? Sú tu jej nepriame želania – nikdy nepovie, že s vami chce ísť do antikvariátu. A očividne tam nechodí ani s priateľom, čo je vaša hlavná príležitosť. Ale nie teraz. Zapamätajte si jej skryté sny a prekvapte ju po pár týždňoch – dovtedy určite zabudne, že ste o tom hovorili. Takže: Vezmite ju kam chce, čo si doposial nedopriala. Prinesie Vám to svoje plody neskôr.. . ešte (stále) po vás nechmatla..